Mile Kitić kupio Marti jahtu od 350.000 evra!

456
SHARE

Mile Kitić,  Marta Savić,  jahta,  poklonSKANDAL – Poznati pevač, Mile Kitić obradovao suprugu poklonom vrednim 350.000 evra.

Popularni Kitić je kupio jahtu kojoj je dao ime po supruzi.

Marta Savić odnedavno može da se pohvali da je vlasnica jahte koja nosi njeno ime. I to zahvaljujući mužu Miletu Kitiću, koji ju je obradovao poklonom vrednim 350.000 evra.

Kitić je ženi još davno obećao da će jednog dana i ona imati svoj brod.- Oni su do sada svakog leta iznajmljivali jahte, pa je Kitić dao ženi reč da ih više neće rentirati , rekao je za Kurir ivor blizak poznatom estradnom paru i dodaje:

– Marta je mužu prepustila odabir i on je uz pomoć prijatelja uspeo da nađe ono što je njemu i njegovoj porodici potrebno. Čim je video brod, rekao je „baš ovo sam tražio“, te nije bilo dileme da li će je pazariti. Osim što je plovilo stavio na ženino ime, i nazvao ga je po njoj. Inače, nije se cenkao s prodavcem, ova cena mu nije bila problem. A i što bi kad te pare zaradi za nekoliko meseci. Poznato je da Miletov honorar ide i do 15.000 evra, a njegovi nastupi rasprodati su godinu dana unapred.

loading...