facebook
Miki Đuričić ZABAVA ZADRUGA ZADRUGA RIJALITI

Miki progovorio o emocijama prema Rebeki, požalio se kako u Zadruzi 2 nema seksa! VIDEO

Miki Đuričić

SKANDAL – Popularni učesnik rijalitija Zadruga, Miki Đuričić se u Rajskom vrtu poverio Drvetu mudrosti povodom njegovog odnosa sa Rebekom.

Drvo mudrosti je želelo da zna detalje, a Đuričić je kao i uvek bio iskren pred kamerama.

– Svidela mi se, ali vidim da to ne ide… Družićemo se da me prođe, ali sam odustao. Šta mi drugo preostaje? Nemam ja vremena, nisam ja ni mlad da se ja sad udvaram… Kad ona mene nije prepoznala na prvu, to nije to. Šta će to meni? Ja sam došao u rijaliti da se provedem lepo – pričao je Miki.

– Žene? To su đavoli. Šta će meni iko drugi osim Baneta i Bore? Probao sam, video sam, imam 41 godinu, šta da se ja tu ponižavam? Pravim se da sam kul, ali ustvari mi nije dobro. Ona to prihvata. Šta sad ja njoj da sa 41 godinu pišem pesmice, da mi se smeju… – rekao je Miki, ali ipak nije želeo da odrecituje pesmu koju je napisao za Rebeku.

Miki Đuričić

– Znate da sam ja kao malo dete kad se zaljubi. Kad se zaljubim, ja pobegnem. Manite me toga, šta će mi to u životu… Ali ne možemo da se družimo, to je za*ebano kad ti se neko sviđa. Bolje ovako. Mora da bude fatalna, da ti se odmah svidi… Ova čas jeste materijal, čas nije. Malo se osećam kao debil, kao da imam 15 godina, ali dobro, to ste navikli od mene – pričao je Miki.

– Imam osećaj da mi se svi živi smeju koji me poznaju. I uvek naletim na tako neku budalu. Zato što sam ja loš prema ženama. To je karma, to ti se vrati. Vidiš kako je čovek budala. Budala! – zaključio je Miki.

– Uvedite Đeksona. Ovde seksa nije bilo uopšte. Đekson bi za ovo vreme već i-ha-haj… Sve neki ti polumuškarci, izbrijanih grudi – rekao je kasnije, razočaran okruženjem u Zadruzi 2 u odnosu na Zadrugu 1, u kojoj je takođe učestvovao.

Pogledajte priloženi video i Mikijev razgovor sa Drvetom mudrosti:

loading...

POPULARNO

Loading…