Maša juri Veljka da joj se vrati!?

720
SHARE

Veljko Ražnatović, Maša Terzić ,Kostadin, AnastasijaSKANDAL – Bivši par, Maša Terzić i Veljko Ražnatović se nedavno sreo u jednom noćnom klubu. Mediji navode kako Maša  po svaku cenu želi da se vrati svojoj najvećoj ljubavi.

– Veljko je s prijateljima u klub stigao prvi, a pola sata posle njega došla je i Maša s drugaricama. Iznenadila se kad je videla Veljka. Izgleda da je to doživela kao idealu priliku, pa je sve vreme gledala u njegovom pravcu, pućila se i pravila selfi fotografije. Pokušavala je na sve načine da pridobije njegovu pažnju, ali on za to nije davao ni pet para.

Kad je videla da ne obraća pažnju na to, primenila je drugu metodu. Skočila je sa stolice i počela da đuska. Ni to joj nije upalio. Cecin sin je imao važnijeg posla, sve vreme je gledao u telefon i nazdravljao s društvom – rekao je izvor za Kurir.

Maša na kraju prišla bivšem dečku i počela da ćaska:

– Šaputala mu je nešto na uvo, uvijala se oko njega. Baš se videlo da traži način da se pomiri s njim. On je bio ljubazan, ali je ostao hladan na to njeno koketiranje – naveo je izvor.

Pogledajte kako se Maša skockala za slavu!

loading...