MARKETING: Reklamirajte se na SKANDAL portalu!

SKANDALPortal SKANDAL je pravo osveženje u svetu internet medija koji je uz pomoć profesionalne redakcije za kratko vreme zadobio poverenje široke mase.

Svojom požrtvovanošću, aktuelnošću, preciznošću, kvalitetnim vestima portal je postao svakodnevno sredstvo informisanja o poznatim ličnostima. Vesti koje svakodnevno pruža portal SKANDAL za kratko vreme postale su omiljeno štivo u svetu internet medija.

Postižemo zavidne rezultate kao i saradnju sa eminentnim firmama sa naših prostora.

Iako danas svedočimo nicanju raznih internet portala, naš tim može se pohvaliti kako iza sebe ima dugogodišnje iskustvo što su naši čitatelji prepoznali.

Imamo veliki broj Facebook članova kao i zavidan broj dnevnih poseta našeg portala.

Statistički gledano, zabeleženo od strane Google Analytics-a, naš portal mesečno beleži preko 800.000 poseta iz Srbije, Bosne i Hercegovine , Hrvatske, Crne Gore kao i veliki broj poseta iz država članica EU i Amerike.

Svakodnevni porast naših stalnih čitatelja daju nam za pravo da omogućimo kvalitetno oglašavanje i produktivno investiranje u reklamiranje koje će uistinu donijeti željene efekte našim partnerima.

Oglašavanje putem interneta ima brojne prednosti, a Vaš banner moguće je linkovati na Vašu oficijelnu WEB ili Facebook stranicu.

Posebna prednost oglašavanja putem našeg medija temelji se na prikazu Vašeg bannera (reklame) u svim člancima koje objavljujemo.

Sve navedeno, dovoljan je garant kako je Vaše reklamiranje putem portala SKANDAL pravo rešenje za Vašu prednost u odnosu na druge.

Našim partnerima nudimo i popust na reklamiranje ukoliko se odluče na dugoročnu saradnju, a što će Vas svakako dodatno motivisati da odlučite biti dio velikog broja naših zadovoljnih korisnika.

Nudimo Vam sledeće vrste oglašavanja:

 Baner

Baner može biti vaš logotip firme ili drugi prepoznatljiv znak. Svrha banera je uputiti posetioca našeg web portala na Vašu web stranicu gdje može dobiti više informacija.

Baneri se razlikuju po dimenzijama i animaciji, a dostupni banneri su:

728×90 px billboard (Vrh stranice)

Ova vrsta banera se prikazuje na svakom delu stranice. Posjetioci našeg portala ga moraju videti bez obzira na kojem delu portala se nalaze.

SKANDAL
Reklamni baner možete kupiti online putem PayPal plaćanja. Za ostale informacije obratite se našem marketing timu putem online chata.


Kupite baner 728×90 px billboard (Vrh stranice)

728×90 px ili veči billboard (Ispod menija stranice) . Baner se pojavljuje samo na početnoj stranici portala.

 

SKANDAL

Reklamni baner možete kupiti online putem PayPal plaćanja. Za ostale informacije obratite se našem marketing timu putem online chata.


Kupite baner 728×90 px ili veči billboard (Ispod menija stranice)

300×250 px (pored članka). Baner se prikazuje na svim delovima našeg portala.

SKANDAL

Reklamni baner možete kupiti online putem PayPal plaćanja. Za ostale informacije obratite se našem marketing timu putem online chata.


300×250 px (pored članka)

Uvereni smo kako nećete preterano razmišljati o pogodnostima i produktivnosti oglašavanja putem našeg medija, te da ćete prepoznati rad mladih entuzijazista koji su pomerili granice internet medija.

Naše ekipe dostupne su Vam u bilo koje doba dana i/ili noći, stoga smo spremni odgovoriti na sva Vaša dodatna pitanja. Radujemo se što ćete se pridružiti velikom broju naših partnera, te da ćemo našu postignutu saradnju očuvati niz godina na obostrano zadovoljstvo.

Svi novi klijenti koji se odluče za reklamu na našem portalu imaju besplatno mesec dana reklamiranja. Molimo vas da pre online kupovine kontaktirate naš marketing team putem online chata!!