MARIJA POBESNELA: Zgaziću te kao bubašvabu! Da nije bilo Karleuše i mene ne bi stigao ni do 3. kruga!

524
SHARE

Marija Šerifović, Savo Perović, odbrusila, Zvezde Granda , svađaSKANDAL – Popularna članica  žirija “Zvezde Granda” Marija Šerifović na poseban način komentarisala jednog od takmičara.

Popularna pevačica je rekla da je Savo Perović “pikavac” zbog visine, od čega je nastao pravi haos.

“Izađi mi na crtu da ga merimo. PS. Duboko razmišljam da mi novi nadimak bude “Pikavac””, reagovao je Savo na društvenim mrežama.

Marija je ovo procenila kao uvredu i zato je oštro odgovorila na društvenim mrežama.

“Dragi, mali Savo… Razmišljala sam da koristim identični vokabular kao i ti, ali evo biću “fina”. Da ti nije bilo Jelene Karleuše i mene u prethodnoj sezoni “Zvezda Granda”, ne bi stigao ni do trećeg kruga. To sto si nizak, tačnije pikavac (što vrlo često znam da kažem i za sebe) nikada i nikako ti ne daje za pravo da me zoveš na crtu da merimo bilo šta, a ukoliko bi i došlo do toga veruj mi da je sve kod mene i duže i veće i šire.

– Tako da, nema potrebe lečiti frustracije na ovakav način iz nekoliko razloga… Prvo, nekulturno je, drugo zbog te količine nekukture gde te vidim zgaziću te kao bubašvabu. I to će biti jako brzo! Veruj mi. Pozdrav, Marija Šerifović”, poručila mu je pevačica.

loading...