MAMA MI JE UMRLA DOK SAM PEVALA: Potresna ispovest “Zvezde Granda”!

864
SHARE

Grand, Informer, Jadranka BarjaktarovićSKANDAL  – Poznata pevačica Jadranka Barjaktarović 2008. godine doživela najstresniji period u životu.
Pevačica “Granda” je tada izgubila majku Milijanu, koja se pet godina borila sa rakom…

– Majka mi je preminula 2008. godine, i to dok sam ja nastupala za Srpsku novu godinu u Novom Sadu. Ja sam pevala, a ona je umirala. Nisam mogla da otkažem taj nastup, jer je bio unapred dogovoren. Mama je pet godina bolovala od raka i znali smo da je došao kraj te njene borbe.

– Razmišljala sam: “Odradiću ovaj nastup najbolje što mogu i sutra će mama biti dobro”. Nikada ne možeš zaista da poveruješ da će ti majka umreti.

http://skandal-vijesti.com/mama-mi-je-umrla-dok-sam-pevala-potresna-ispovest-zvezde-granda/

– Uspela sam nekako da odradim Novu godinu, jer mi je majka govorila da nikada ne prestanem da pevam ako se njoj nešto desi. Ujutru su mi javili da je umrla – ispričala je Jadranka za “Informer”.

Kada pevačica ode u rodne Berane, gde joj živi otac, ne zadržava se mnogo…

– Tamo mi je najveća bol, ali život ide dalje. Od kada mi je majka umrla, ja više nikada nisam zaplakala. Ne može niko da me iznervira posle toga, jer, kada izgubiš nešto što je najvrednije, ništa više nije vredno suza. Ispratila sam je dostojanstveno, bez suza, jer bi ona tako htela. Ni dan-danas je nisam prebolela – završila je svoju tužnu priču Jadranka.

Jadranka Barjaktarović

Dok je pevala GRUDI POTPUNO ISPALE!! Voditelj se PRAVIO kao da se ništa nije…

SKANDAL – Atraktivna pevačica se na poslednjem “Pinkovom” festivalu propisno se izblamirala kada je na finaloj večeri pokazala publici gole grudi. Crnogorka Jadranka Barjaktarović se sva unela u pesmu, trudeći…
Ceca Ražnatović, Koncert, Švajcarska

CECA RASPAMETILA ŠVAJCARCE: Dok je pevala “Autogram”, niko nije očekivao da će uraditi OVO!…

SKANDAL – Popularna folk pevačica napravila ludilo u Švajcarskoj. Ceca Ražnatović je nastupila u švajcarskom mestu Belzona i fanovima priredila veče za pamćenje. U jednom trenutku je nastao pravi delirijum, kada…
loading...