Maja Nikolić ŽESTOKO napljuvala Aleksandru Radović!

1326
SHARE

Maja Nikolić, Pinkove zvezdeSKANDAL – Mediji su ranije objavili da bi pevačica Maja Nikolić trebala da samo zameni Daru Bubamaru dok je odsutna zbog operacije slepog creva, Maja tvrdi da će ostati u crvenoj stolici do kraja serijala.

Nikolićeva je ispričala kako Radovićevu nije videla 16 godina i da joj nije jasno čemu animozitet.

– Sramota je da velika zvezda, kako sama sebe naziva, pravi takve ispade i to u najgledanijem šou programu koji se emituje na “Pinku”. Takva “profesionalnost” samo govori o njoj koliko je ona zaista profesionalna i pitamo se, da li ona uopšte ispunjava kriterijume da žirira u najgledanijem takmičenju mladih pevača. Izgleda da je gospođa ili gospođica zaboravila odakle je potekla jer je tvrdila je da je rodom iz Novog Sada a sve upućuje na to, pa čak i opis na njenom Fejsbuku, da je ona iz malog mesta Bogatić, nadomak Šapca.

– Pre 16 godina, kada ju je Maja i poslednji put videla, Aleksandra je Maji pevala bek vokale u “Kazanova” bendu i od zarade koju je primala od Maje i to 50 evra na veče je i živela. Bila je zahvalna za svaki euro koji je zaradila. U to vreme bila je u braku sa Majinim bubnjarem Nikolom Džonijem Nikolićem, što je ona posle razvoda porekla. Pa takva žena koja se stidi svoje prošlosti i svog porekla da li ima kredibiliteta da priča loše o velikim imenima kao što su Bora Đorđević, Šaban Šaulić i Maja Nikolić a animozitet nije prikrivala ni prema Zorici Brunclik – poručila je Nikolićeva za “Telegraf.rs” preko svog PR-a.

Golotinja, Maja Nikolić, Pevačica, Selfi

Obukla bikini 2 BROJA MANJI: Maja Nikolić objavila skandalozan selfi!

SKANDAL – Atraktivna pevačica objavila šokantnu golišavu fotografiju na društvenoj mreži Instagram. Pevačica Maja Nikolić je iznenadila javnost novom fotografijom u minijaturnom bikiniju. Pevačica je poznata po tome da…
loading...