Maja Nikolić preti “bivšem”

432
SHARE

Maja NikolićSKANDAL – Alen Savić tvrdi kako nikada nije imao seksualne odnose s Majom Nikolić, te je zbog prijatelja izigravao pevačicinog dečka kako bi ona uspela da povrati sina Lazara.

Preksinoć mi je slala preteće poruke da će me uništiti jer se bavim nelegalnim poslovima, da je kontaktirala ministarstvo i svog prijatelja Ivicu Dačića.

Dostaviću vam celu konverzaciju kad dođem u Beograd. Nikad se nismo ni poljubili, a kamoli imali seksualne odnose. Zaista sam želeo da joj pomognem izigravajući za javnost njenog dečka ne bi li povratila sina. Ne bih voleo da vam iznosim ružne stvari o njoj, ostaviću to za drugi put. Razveden sam već dve godine i imam sina koji će uskoro napuniti šest godina, a Katarina mi je bivša devojka i s njom sam u sjajnim odnosima.

Maji treba psihijatar, nismo ni poljubili, a kamoli imali seks!
U Holandiju sam otišao jer mi u Beogradu nije dala mira. Plašio sam se da će mi nešto napakovati, kao što je radila bivšem dečku. Ona mi je sama pričala kako je platila nekim ljudima da njenom bivšem bace bombu u kola – priča Savić i dodaje da je Maji potrebna psihijatrijska pomoć:

Ona nije loša osoba, ali potrebna joj je psihijatrijska pomoć, koju sam joj ponudio kod mene u Holandiji. Ona je to odbila – završava Savić.

Pročitajte deo telefonskog razgovora između Maje Nikolića i Alena Savić!

Alen: Je l‘ me čuješ, Marija?
Maja: Čujem te.
Alen: Marija, nećeš mi verovati kad ti budem nešto rekao.
Maja: Šta?
Alen: Ljubavi, poželeo sam te se!
Maja: Poželeo si me se?
Alen: Poželeo sam te se!
Maja: Alene, ti mene zezaš. Zašto si izjavio svuda i svima da je naša veza marketinški trik i da izmišljam da sam trudna i da je Katarina tvoja verenica, da ja nisam bila tvoja?
Alen: Pa videla si ko je to prvi izjavio. Ti znaš ko je to prvi izjavio, valjda si videla. To s Katarinom vidi.
Maja: Kako smeš da kažeš da nikad nisi spavao sa mnom i da ja izmišljam da sam trudna? Je l‘ znaš da sam odnela sam papire i dokaz o krivičnoj prijavi i potvrdu iz Urgentnog centra i dokaz da sam trudna Zašto si rekao da nikad nisam spavala s tobom?
Alen: Kome sam ja to rekao?
Maja: Kako kome si to rekao? Pa rekao si novinarki i uredniku Kurira.
Alen: Nije tačno. Mene je novinarka jutros zvala i ja joj nisam ništa rekao. Pitaj ti Katarinu, ona se prepucava s tobom, ne ja.
Maja: Hoćeš ti meni samo da kažeš kad ćeš ti da dođeš u Srbiju da sednemo da pričamo i da lepo odemo na ultrazvuk da vidiš svoju bebu? Samo da pogledaš i da ti bude žao, jer kako imaš Marka, sutra ćeš imati još jedno dete? Da ti bude krivo za sve ovo što radiš. U petak sam te čekala od šest do osam kod ginekologa i rekao si da dolaziš za 10 minuta, a onda si me zvao u 11 uveče da kažeš da si otišao negde u Suboticu ili ne znam gde…
Alen: Videli smo se taj dan.
Maja: Taj dan smo se videli u 11, a čekala sam te od šest kod ginekologa, rekao si da dolaziš za 10 minuta i da si otišao da uzmeš rentakar.

loading...