Maja Marijana ostavila supruga -u strahu za goli život!?

484
SHARE

Maja MarijanaSKANDAL – Pevačica Maja Marijana ostavila je supruga Mladena Šmakića, koga je optužila za fizičko zlostavljanje.

Maja Marijana je oprostila suprugu batine koje je prošle godine dobila, a on je nastavio da je psihički i fizički maltretira.

Ipak, kap je prelila čašu kada je njen suprug nasrnuo i na pevačicinog druga, slikara Miloša Ostojića.
Maja je zbog deteta oprostila Mladenu batine koje je dobila prošle godine od njega i pokušala je da reši njihov odnos, ali u tome nije uspela, jer je on nastavio da je maltretira. Kada ga je prvi put napustila, obećao je da nikada više neće ni glas povisiti, ali ta idila nije dugo trajala. Kap je prelila čašu kada je Majin muž pretukao njenog druga iz čista mira, a onda krenuo da vređa i psuje i pevačicu. Iste večeri pokupila je stvari i sa ćerkom napustila zajednički dom – rekao je izvor blizak Marijani.

  
Nažalost, tačno je da se sve ovo dogodilo. U velikom sam šoku i poznajući Mladena, plašim se za svoju bezbednost. Sa detetom sam napustila stan. Na zajednički život sa Mladenom Šmakićem sam definitivno stavila tačku. Kao javna ličnost, dugujem medijima i publici objašnjenje, zato ću uskoro sazvati konferenciju za štampu na kojoj ću vam više reći. Molim vas za razumevanje – rekla je  Maja Marijana za medije

loading...