Madona otvorila dušu: Nepoznati mladić me je silovao!

370
SHARE

Madona

SCANDAL – Svetska diva, Madona  kao gost u emisiji kod Howarda Sterna na Sirius XM-u iznela teške trenutke iz svoje prošlosti.

Pevačica je pričala o tome kako je napravila grešku kada je otišla kod nepoznatog mladića da telefonira.

Mladić je iskoristio priliku, te silova poznatu pevačicu:

– Kada odrastete na Srednjem zapadu kao ja, prvi susret sa Menhetnom vam je kao da stavite prst u utikač za struju. Bila sam potpuno šokirana. Nisam poznavala nikoga. Nisam imala ni tačnu viziju šta želim da postignem u životu. Bila sam prijateljski nastrojena i kao potpuna lujka sam pozdravljala sve ljude koje sam sretala na ulici – započela je Madona veselim tonom svoju ispovest o dolasku u veliki grad, ali je, nažalost, završila u mračnijim nijansama.

– Prva godina koju sam provela u Njujorku je bila potpuno ludilo zbog moje glupe druželjubivosti i želje da pričam sa svakim. U jednom momentu mi je bio potreban novac kako bih telefonirala iz javne govornice, pa sam upitala jednog lika da mi pozajmi dolar. On se činio kao veoma prijatan dečko i ponudio se da me otrpati do govornice. A ja sam naivno verovala svakome. A onda je on sasvim nonšalantno rekao da živi preko puta i da mogu telefonirati iz njegovog stana – priča ona, tada devojka od 19 godina.

– Nisam ga čak ni prijavila. Šteta je bila nepopravljiva, a ja sam se već osećala dovoljno poniženom – otvorila je svoje srce 56-godišnja pevačica kako bi iskoristila to što je sluša milionski auditorijum da podigne svest o tome da dokle god se ćuti o takvim stvarima i prolaze nekažnjeno one će nastaviti da se dešavaju.

loading...