MACA DISKRECIJA Šormaz mi plaća 5.000 evra da ga jašem i gazim štiklama!

1528
SHARE

Maca Diskrecija,  Dragan Šormaz,  seksSKANDAL – Bosanska starleta i bivša učesnica rijalitija „Parovi” tvrdi da je dobila 5.000 evra od oženjenog poslanika i poznatog političara Dragana Šormaza za seks.

Senada Nurkić, poznata kao Maca Diskrecija kaže da je za taj novac političaru radila razne sado-mazo stvari u krevetu.

“Hteli ste ime osobe sa kojom imam seks i ko me je častio sa pet hiljada evrića. E, pa, izvolite – Dragan Šormaz voli seks u džakuziju i ima veliki “ponos”, napisala je Maca na društvenoj mreži Instagram.

“Sve je tačno što sam napisala. Dragan ima veliki “ponos” i voli seks u džakuziju. Voli da budem dominantna i da ga gazim štiklama. Takođe, voli da ga grubo jašem i da mu ga pušim do ja.a. I moram da priznam da ne može više od dva puta da sv.ši. Posle dva puta pada mu ponos. Hteo je da imamo seks bez kondoma, ali ja na to nisam pristala”, otkriva Maca i dodaje: “Voli skrivene apartmane, ne voli da idemo u hotele”, rekla je Maca Diskrecija.

Dragan Šormaz je na ovu temu za Kurir rekao:

“Nemam komentar na to”, iznenađen pozivom, rekao nam Dragan, a zatim dodao:- Nisam se upoznao sa njom, a ne znam ni ko je ona. Baš me briga ko je šta napisao i rekao. Ne želim nikakva povezivanja sa rijaliti učesnicima”, izjavio je političar.

Maca Diskrecija,  Dragan Šormaz,  seks

loading...