Maca Diskrecija otvorila dušu i otkrila svoje tajne iz prošlosti!

704
SHARE

Maca Diskrecija

SKANDAL – Atraktivna starleta i učesnica u  rijalitiju „Parovi“, Senada Nurkić, poznata po nadimku Maca Diskrecija, za Alo otkrila tajne iz prošlosti.

– Probala sam drogu, strašno sam se osećam kada sam je probala. To sam uzela sa bivšim verenikom sa kojim sam bila prošle godine. Tražio je od mene da se drogiram i da prihvatim to što prodaje drigu. Pokušavao je da me uvuče u ceo taj njegov život. Srećom, uspela sam da se spasem od njega – otvoreno priča pevačica, a zatim se osvrće na svoje detinjstvo i život koji je provela sama sa majkom.

– Muvali su me i političari i pevači jer sam im privlačna. Tražim nekog ko ima drugačiju profesiju, na primer, nekog kao što je Rodžer Federer. Bitno mi je da ima osnovne stvari za život.

– Nemam kontakt sa ocem skoro 24 godine i velika želja mi je da se to promeni. Ne znam zašto otac ne želi da mi se javi, nikada mi se nije javio. On možda misli da je moja majka mene abortirala i da ne postojim. Inače, mama me podržava u „Parovima“, i to što pokazujem grudi. Vodila me je da ugradim silikone i zajedno smo išle kod plastičnog hirurga, a ja sam sve to platila. Ona mi govori kako su mi dobre slike, samo ponekad me savetuje da su mi možda neke lošije urađene.

– Moj dečko voli kada se ja tako pokazujem i njemu se sviđa moje ponašanje i ples – rekla je pevačica u pokušaju, a na pitanje da li je ponela kondome u kuću, odgovara:
– Nemam ovde kondome, mogu da zatrudnim vrlo lako.

Maca Diskrecija otkrila zašto svakodnevno stenje!?

Majka Mace Diskrecije: Aca Lukas je spavao sa mojom ćerkom!

loading...