Maca Diskrecija dobila batine na autobuskoj stanici!

560
SHARE

Maca Diskrecija
SKANDAL
– Bosansku starletu i bivšu učesnicu „Parova“, Macu Diskreciju od siledžije je spasao taksista.

Popularna starleta je prošle godine doživela nerpijatno iskustvo kad ju je nepoznati čovek iz čista mira pretukao nasred autobuske stanice.

Nepoznati izvor je za medije na ovu temu rekao:
– Maca je često imala neprijatna iskustva s brojnim muškarcima. Nekad je ona bila kriva jer zna da provocira, a dešavalo se i to da naleti na siledžije koji žele da je odvuku u krevet. Takvu situaciju je doživela prošle godine kad ju je jedan stariji čovek udarao pesnicama, a zatim pokušao i da je siluje u kolima.

Atraktivna starleta je za medije potvrdila ovu priču, te do detalja opisala šta se dogodilo te večeri:

– Vraćala sam se iz provoda i na autobuskom stajalištu sam čekala taksi. Naišao je neki čovek u „besnim“ kolima i ponudio se da me poveze kući. Ljubazno sam ga odbila i rekla da imam prevoz i okrenula glavu na drugu stranu.

– Odjednom je počeo da me vređa i ponižava. Isprovocirao me je, pa sam mu uzvratila. Tada je izašao iz kola i počeo da me čupa i šamara, a onda i da me udara pesnicama. Ubacio me je na zadnje sedište auta. Počela sam da vrištim i zapomažem. Bilo je užasno, a nigde nikog da mi pomogne. Kad je video da nam u susret dolazi automobil, izbacio me je iz kola i pobegao. Ostala sam na zemlji i plakala sam. Taksista mi je prišao i pomogao mi, prvo me je odvezao u policiju da prijavim šta mi se dogodilo, a zatim kući, rekla je popularna starleta.

Maci Diskreciji prete ubistvom!

Maca Diskrecija održala prvi nastup

loading...