facebook
Luna Đogani ZABAVA ZADRUGA ZADRUGA RIJALITI

Luna grlila i tešila Lazara nakon što je saznao da je Moskva bacila oko na Jovicu Putnikovića! VIDEO

Lunu Đogani

SKANDAL – Učesnik rijalitija Zadruga, Lazar Jeremić  je izjavio ljubav Nataši Moskvi,a kako je bio i te kako zainteresovan za Lunu Đogani, na njenu inicijativu odlučili su da ipak ostanu samo u prijateljskim odnosima.

Lazar je pao u veliko očajanje kada je saznao da je Nataša izjavila da joj se ipak dopada Jovica Putniković, ali nije znao kako da joj za to kaže.

– Ne možeš da porediš mene i sve ovo! Njoj je možda stalo, ali ne dovoljno kao tebi! Može joj se, htela je, dosadno joj je – pridikovala mu je Luna.

– Mi legnemo i ostavimo bubice sa strane, ja je pitam da kaže otvoreno i iskreno da ne mislim loše o njoj. Ona meni kaže da on nju ne zanima, ona je takva kakva jeste. Ja kažem da sam mogao da muvam mnoge, milion opcija, ali meni to ne treba. Ja sam bio neiskren prema svima u početku, ali u poslednjih nekoliko dana stvarno jesam – rekao je Lazar.

– Ja mislim da njoj nije dovoljno stalo do tebe. Ovo je rijaliti, ovde nemaš prijatelje. Ja tebe razumem, ne mogu da ti objasnim. Svima sam verovala i vidi kako sam prošla. Zato sam ja udaljena, sa svima sam na nekoj distanci. Niko ti ne želi dobro, shvati. Ti misliš da je ljubav sve što se desi. Nemoj da te ponizi pred svima – rekla je Luna.

Pogledajte priloženi video i razgovor Lune i Lazara o Nataši Moskvi:

loading...

POPULARNO

Loading…