Luna Đogani dobila prvi posao!

741
SHARE

Luna Đogani, Anabela Atijas, prvi posaoSKANDAL – Poznata pevačica Anabela Atijas smatra da je njena ćerka interesantna ljudima jer na društvenoj mreži Instagram ima preko 120.000 patilaca.

Lune Đogani je nedavno dobila i novi posao, postala menadžerka jednog splava, zbog čega je Anabela posebno ponosna.

“Ona studira mendžment pa će joj ovo doći kao neki vid prakse. Neko je prepoznao nešto u njoj i dao joj priliku. Držim joj fige, pa ćemo da vidimo kako će se snaći. Vidim da je veoma zainteresovana da nauči taj posao. Ima moju podršku, naravno. Za takve stvari uvek. Za pošten i marljiv rad uvek. Srećna sam što je devojka koja želi da zarađuje svoj novac na fin, kulturan i pošten način. Meni je to najveći uspeh i ponos”, izjavila je ponosna mama.

“Mislim da bez obzira na to čija si ćerka ili sin, ne možeš da uspeš ako nemaš ono nešto. To mi nije glupo da kažem, iako je moja ćerka. Ona definitivno ima ono nešto, jer ima 120 hiljada pratilaca na Instagramu, mnogo više od mene. Iz nekog razloga je ljudi vole, prate, komentarišu. Mislim da nije dobila posao jer je moja ćerka, već zato što je sama po sebi interesantna. Prepoznli su u njoj kao takvoj da može da bude ambasador tog splava”, rekla je Anabela.

Kako to izgleda sa druge strane 😂😂😂✌️😇🙈 #love #snapchat

Videozapis objavljuje Luna Djogani (@luna_djogani)

Good night 💤

Fotografiju objavljuje Luna Djogani (@luna_djogani)

Kukisa❤️👭 @j_kukuljica

Videozapis objavljuje Luna Djogani (@luna_djogani)

loading...