facebook
Luna Đogani

Luna Đogani doživela nervni slom! Urlala na sav glas! VIDEO

LUNA ĐOGANI

SKANDAL – Popularna učesnica rijalitija zadruga, Luna Đogani je saznala da je Bora Santana pričao ostalim Zadrugarima da je ona bila u vezi sa Markom Miljkovićem.

Luna je besno došlo do Bore, a onda ga je napala, te urlala na njega.

Santana se pravdao da ta priča nije potekla od njega, već da je on to samo komentariosao po kući sa ostalim zadrugarima.

– Šta je problem Boro?! – pitala je Luna.

– Šta se dereš? – pitao je Bora.

– Hoću da se derem, jer pričaš laži o meni! – vikala je Luna.

– Nisam ja to rekao, nego pričaju ljudi – pravdao se Bora.

– Ti si sebi dao za pravo da pričaš da sam ja bila sa Miljkovićem u vezi! Vi meni ovde non-stop pravite problem, čim sam bliska sa nekim muškarcem! Čim sam bliska sa nekim muškarcem vi pravite priču da sam bila sa njim u vezi! – zaključila je Luna.

– Cela soba priča kako sam se ja je*ala sa tobom! Hoću da uđeš unutra i da demantuješ takvu laž! Jer ja ni sa kim nisam bila od Slobe i neću da me neko pravi ku*vom nekom! Da si odmah ušao u sobu i rekao to pred svima! – urlala je Luna.

Ti ćeš mene da praviš ku*vom ovde! – vikala je Luna.

– Klošarko jedna! Je*aću te u usta glibava! Da neće Gagi da me bije da ka*am tebe, i tatu i mamu?! Je*em li ti tatu i mamu! Je*em li ti Gagija onog nepismenog! Je*aću ti Gagija koji mi je pretio palicom – urlao je Bora, nakon čega je Luna zgrabila prvo što joj se našlo pod rukom i iz sve snage gađala Santanu.

Pogledajte priloženi video i kako je sve to izgledalo:

BONUS VIDEO: Jelena Karleuša na Maldivima:

loading...

POPULARNO

Loading…