LUDILO U NAJAVI – Ceca i Karleuša zajedno na sceni!

926
SHARE

Ceca Ražnatović, Dara Bubamara, Imitacija, Jelena Karleuša, Milica Pavlović, Tvoje lice zvuči poznatoSKANDAL – Mnogima će zvučati neverovatno kada saznaju da će Ceca Ražnatović i Jelena Karleuša zajedno biti na istoj sceni.

Naime, u popularnoj emisiji “Tvoje lice zvuči poznato” Dara Bubamara će imirati slavnu Jelenu Karleušu, a Milica Pavlović će zameniti trudnu Slavicu Ćukteraš i imitirat će Cecu Ražnatović

Izvor blizak produkiciji je za medije na ovu temu rekao:

 

– Milica će samo u ovoj epizodi zameniti Slavicu, koja je prošle nedelje saopštila organizatorima da napušta šou zbog trudnoće. Kako je Ćukterašova dobila zadatak da imitira Cecu, ovu imitaciju preuzeće Pavlovićeva, a nije poznato ko će ubuduće zaimenjivati Slavice. S druge strane, Dara će se naći u ulozi JK sa kojom je u svađi godinama, ali uveliko radi na skidanju njenih pokreta i glasa.
Ceca Ražnatović, Dara Bubamara, Imitacija, Jelena Karleuša, Milica Pavlović, Tvoje lice zvuči poznato

– Milica i Dara će se izljubiti i rukovati kako bi figurativno pomirile Cecu i JK. Pavlovićeva i Adžićeva se nadaju da im koleginice neće zameriti na ovom štosu, već da će ih nasmejati, kao i publiku.

loading...