Lopov sa nožem upao u kuću Goce Lazarević!

867
SHARE

goca lazarević, kuća, opljačkana, lopov, narkomanSKANDAL – Poznata pevačica, Gordana Lazarević doživela je šok kada je u njen dom uleto provalnik i z pretnju oružjem odneo joj dragocenosti sa stola.

Nepoznati lopov je sinoć oko 20 časova upao folkerkin dom na Bežanijskoj kosi i pokupio sve dragocenosti sa stola, koji mu je bio nadohvat ruke.

– Goca je bila sama u kući. Mnogo se uplašila, skamenila se od straha, te nije uspela ni da reaguje. Pretpostavljamo da je to neki sitni lopov, amater, verovatno narkoman, jer bi profesionalac verovatno za krađu izabrao trenutak kad nema nikoga u kući, a onda bi detaljno pretresao sve prostorije, dok je ovaj uzeo samo ono što je bilo na stolu i pobegao.

– U tom delu grada stanuje dosta ljudi koji važe za imućne, pa se provalnik verovatno ponadao da će se ovajditi. Međutim, tu ima i mnogo kamera, a on o tome verovatno nije razmišljao čim je tako nepromišljeno upao u Gocinu kuću, što takođe ukazuje na to da je u pitanju neki narkoman kome je hitno bio potreban novac, rekao je za Kurir izvor blizak pevačici.

loading...