LJUBAVNI TROUGAO: Rada Manojlović NAPALA Kaću Živković na snimanju jer se MUVALA sa Harisom!

4541
SHARE

Rada Manojlović, Katarina Živković, Haris Berković, svađa, afera, prevaraSKANDAL – Mediji su spekulisali da je mladi pevač, Haris Berković nasrnuo na Kaću u hotelskoj sobi u Novom Pazaru, želeći da ima seks sa njom!

Sve ovo je uzemirilo Radu, te je malo falilo da dođe do ozbiljnije situacije kada je popularni par imao zakazano snimanje u isto vreme kada je i Kaća bila u Grandovom studiju u Košutnjaku!

“Iako su imale zakazano snimanje u različito vreme, obe su znale da će se tamo videti. Tako je i bilo! Dok je Rada čekala u šminkernici da izađe na scenu, naišla je Kaća i tada su se prvi put videle posle svega. Shvativši da ispred studija ima mnogo novinara koji željno iščekuju njihov susret, Rada je u prolazu šapnula Kaći: Zovem te večeras da popričamo! Kaća je ostala zatečena, ali je tačno znala o čemu se radi samo joj nije bilo jasno zbog čega je Rada čekala dve nedelje da je pita nešto što je, fakat, zanima”, priča izvor za Kurir i otkriva detalje njihovog tajnog razgovora:

“One su se zaista čule nekoliko sati kasnije i Rada ju je otvoreno pitala da li je istina da je bila sa njenim dečkom! Međutim, Kaća je u međuvremenu dobro razmislila ishvatila da ne želi da se upliće u tu priču, a još manje da iznosi detalje koji mogu da utiču na njenu vezu sa Harisom! Zato joj je rekla kako ona tada nije mogla da zna dali su njih dvoje stvarno zajedno ili je to bio samo marketing zbog dueta koji su snimili, te da ako ima nekih nedoumica treba da popriča sa Harisom i njega pita svešto je zanima. Izgleda da Rada nije očekivala takav odgovor, pa je posle toga sve okrenula na šalu i dodala kako mediji često znaju da preteraju. Međutim, Kaća ni tada nije rekla da to nije istina pa je Rada verovatno shvatila da je istina sve što s emeđu njima desilo u Novom Pazaru”.

loading...