LJUBAV CVETA: Pevačica je u SREĆNOJ VEZI, a konačno je OTKRILA njegov identitet!

1695
SHARE

Edita Aradinović, Ognjen, Dečko, Ljubav, IdentitetSKANDAL – Atraktivna pevačica često na društvenim mrežama objavljuje tajnovite fotografije sa dečkom.

Iako se pisalo da krije dečka,  popularna Edita Aradinović je sada otkrila i njegovo ime.

Pevačica je ranije  objavila fotografiju na kojoj njena ruka preko njegovog lica.

“U stabilnoj sam i srećnoj vezi. A na toj fotografiji gde mu se ne vidi lice ja sam njega samo zagrlila, pa je to ispalo tako tajnovito, a pre toga sam izbacila fotografiju gde mu se vidi lice, ali to iz nekog razloga nije objavljeno. Verovatno je ljudima mističnost zanimljivija”, rekla je pevačica kroz smeh.

“Ja volim da kažem da smo mi ceo život zajedno, pošto se znamo celog života, a zajedno smo godinu dana. Nismo se nikad družili, moja sestra je išla s njim u odeljenje osam godina u razred i viđali smo se na rođendanskim zabavama kao klinci i posle toga smo se viđali po kraju. Sestra bliznakinja njegovog najboljeg druga iz detinjstva bila je moja najbolja drugarica iz detinjstva i tako, povezani smo na razne načine. Imali smo mnogo bliskih ljudi, a nikada se nismo sreli”, ispričala je pevačica.

“On je sportski tip i bavi se košarkom i genetika je presudila tu. Nemam neki određeni tip, ali možda volim visinu, to mi se svidelo”, objasnila je ona.

Edita Aradinović, Ministarke, Pevačica, snimanje novogodišnjeg programa, TV Pink

Ona ih je dugo krila… Pevačica konačno pokazala svoje BOMBE!

SKANDAL – Iako se atraktivna pevačica Edite Aradinović iz “Ministarki” u spotovima često skidala, njene grudi nikada nisu bile ovoliko…vidljive. Pevačica žari i pali po domaćim…
Ministarke, Edita Aradinović , Edita , peva , peva na dva jezika , španski ,francuski hit , Moje jedino, FM Play

Ministarke pevale a BUJNE GRUDI ispadale na sve strane VIDEO

SKANDAL – Atraktivne Ministarke su sa pesmom “Moje jedino” za samo 10 dana postigle neverovatan uspeh! Za kratko vreme njihov novi spot je pregledalo skoro…
loading...