LEPŠA NEGO IKAD! Voditeljka pobedila rak i posle 6 godina se vratila na televiziju! VIDEO

1230
SHARE

Grand, Nataša Ilić, TV voditeljka, VoditeljkaSKANDAL – Gledaoci su bili oduševljeni kada su videli voditeljku u emisiji “Grand koktel”.

Voditeljka Nataša Ilić – Jovanović je preživela pravi pakao kada joj je 2010. otkriven tumor na pljuvačnoj žlezdi. Ipak, Nataša je uspela da pobedi ovu bolest,  oporavila se i sve obradovala kada se posle šest dugih godina vratila na TV ekrane.

Voditeljka koja je poznata po tome što je vodila emisije na RTS-u i “Pinku” se pojavila kao gost  u emisiji “Grand koktel”, a ovoga puta se svi nadaju da je ovo najava njenog definitivnog povratka na TV ekrane.

– Kada sam opipala kuglicu ispod leve vilične kosti, u početku sam mislila da je to uvećana limfna žlezda prouzrokovana upalom grla. Međutim, kada je upala prošla, a bezbolna promena se uvećavala, shvatila sam da nešto nije u redu. Ultrazvučni nalaz potvrdio je promenu nalik tumoru, a bilo je sasvim prirodno i ljudski da osetim strah i neizvesnost.

– Prvi put u životu imala sam osećaj bespomoćnosti i kroz glavu mi je prolazilo pitanje zašto se baš to meni dešava. Kao i svaka žena koja brine o sebi, jednom godišnje obavezno sam odlazila na sistematski pregled, ali uprkos tome snašlo me je ono što nisam očekivala – ispričala je Nataš pre nekoliko godina.

Primetno je da hrabra voditeljka izgleda bolje nego ikada…

loading...