Lepa Brena se saplela o suncobran i pala na beton!

397
SHARE

Lepa BrenaSKANDAL – Popularna balkanska diva, Lepa Brena se povredila tako što se saplela o stub suncobrana.

Njen suprug je na ovu temu rekao :

“Odmah smo je prevezli u Lovran, gde su joj ustanovili povrede i stavili obe ruke u gips. Svi smo uz nju i pomažemo joj da se što pre oporavi”.

Naime, popularna Lepa Brena se  teško povredila kada se na terasi hotela u Novom Vinodolskom saplela o stub suncobrana i pala na beton.

Brena i Boba su već nekoliko dana u Hrvatskoj na letovanju sa svojim sinovima. Nezgoda se dogodila juče ujutru u hotelu u Novom Vinodolskom kada je pevačica krenula na doručak u japankama. U jednom trenutku se okliznula i zapela za stalak od suncobrana, zbog čega je izgubila ravnotežu i pala. Pritom se dočekala dlanovima na betonskoj podlozi, pri čemu je zadobila prelom desnog zgloba i naprsnuće levog lakta. Uz pevačicu je bio i suprug Boba te ju je odvezao u kliniku u Lovranu, gde joj je utvrđena teška povreda ruku. Ona je u bolnici i ima jake bolove, ali sve je mnogo lakše uz porodicu koja sve vreme provodi sa njom u sobi. Natečena je u licu i ima podlive – izjavio je za medije izvor blizak pevačici.

Uz Lepu Brenu sve vreme bili su njeni sinovi Viktor i Stefan, a najmlađi Živojinović je svoje prijatelje na društvenoj mreži Fejsbuk obavestio da se njegovama mama oseća dobro i postavio fotografiju iz bolnice.

Pozdav svima. Sve je okej – napisao je Viktor na pomenutoj društvenoj mreži.

loading...