Lepa Brena s Rusima u Hrvatskoj gradi hotel od 3.000.000 evra!

424
SHARE

Lepa Brena,  hotel,  Hrvatska,  Rusi,  izgradnja,  primorjeSKANDAL – Balkanska diva, Lepa Brena pravi poslovnu imperiju na Hrvatskom primorju!

Pevačica i njen suprug Slobodan Boba Živojinović s poslovnim partnerima iz Moskve traži plac između Rijeke i Opatije.

Lepa Brena namerava u naredne tri godine otvoriti luksuzni kompleks sa pet zvezdica, objavio je Kurir.

Spekuliše se da je njihova investicija vredna tri miliona evra, te da popularni par trenutno traži idealnu lokaciju na potezu od Rijeke do Opatije.

– Brena odlično zna kako i gde da investira. Pre dve nedelje je s Bobom boravila u Opatiji, gde je bila na svadbi prijatelja, a ujedno je imala i poslovni sastanak s uticajnim biznismenima iz Rusije, s kojima planira da gradi hotel na Hrvatskom primorju. Pevačica i njen muž u svog partnera imaju veliko poverenje jer on već ima veliki broj hotelskih lanaca u inostranstvu. Na sastanku su dogovorili sve detalje, a Brenin tim advokata radi na ugovorima o gradnji novog turističkog objekta.

– Ceo projekat će ih koštati blizu tri miliona evra. Brena je već napravila uži odabir placeva, tako da joj neće biti potrebno mnogo vremena da se odluči. Želi da hotel bude na samoj obali. Meštani u Opatiji i Rijeci uveliko pričaju da će to povećati broj posetilaca, kao i to da će svi profitirati od toga. Čim bude kaparisala plac, izvođači radova počeće gradnju kompleksa, – rekao je izvor za Kurir.

loading...