LAŽU DA JE FINALE ZVEZDA GRANDA UŽIVO! Evo dokaza – mejl PR-a Granda otkrio veliku prevaru!

2147
SHARE

zvezde granda finaliSKANDAL – Pojedini mediji su objavil da Grand produkcija navodno vara TV gledaoce i fanove takmičenja Zvezda Granda.

Naime, navedeno je da se finale ovog muzičkog šou programa emituje uživo, a jedan deo emisije je snimljen unapred, otkriva Informer. 

U mejlu koji su poslali iz PR službe Grand produkcije, navodi se kako su unapred snimljeni delovi emisije kao i nekoliko numera koje na plejbek izvodi pevačica Jelena Karleuša.

Drage moje kolege, sutra od 21 časova je finale Zvezda Granda. Kako je jedan deo emisije snimljen kao i JK plejbekovi, uživo uključenje u studio očekuje se oko pola jedanaest kada će žiri javno glasati evrovizijskim putem – doslovce stoji u mejlu.

Kako se dodaje, stručni žiri je sve vreme u studiju, tajanstveni članovi žirija uključuju se telefonom i tako će glasati.

Kada se prebroje i glasovi publike, proglašnje oba pobednika (i publike i žirija) očekuje se u periodu od ponoći do pola jedan – nadovodi se u mejlu koji je poslat u utorak.

Kretanje fotografa i novinara biće dozvoljeno po celom studiju, osim u kuhinji (back stage) gde će se žiri odmarati. Ukoliko se neko od vas privatno dogovori sa nekim od članova žirija da uđe i radi s njim intervju ili prosto ćaska, mi svakako nećemo zabranjivati – zaključuje se u mejlu.

loading...