KULIRALI SE, A NIJE IM SVEJEDNO Maša i Veljko na Cecinom koncertu nisu se ni pogledali!

756
SHARE

Skandal, skandal, skandal novine, skandal rs, magazin skandal, NOVI SCANDAL, novine scandal, Scandal, SCANDAL NOVINE, SCANDAL VESTI, Skandal, SKANDAL NOVINE, SKANDAL TABLOID, SKANDAL VESTI, vesti skandal, www skandal, скандал, skandal, skandal novine, scandal novine, novine skandal, skandal tabloid, skandal magazin, ekskluziv novine, skandal vesti, magazin skandal, Srpske Novine Skandal, www.skandal, TELEGRAFSKANDAL – Bivši popularni par Veljko Ražnatović i Maša Terzić odvojeno došli na Cecin nastup u jednoj budvanskoj diskoteci.

Maša i Veljko su bili tako blizu, a tako daleko, jer su se sve vreme kulirali

Ona se žalila da joj nedostaje bivši, a on je svu pažnju posvetio drugim devojkama

Veljko Ražnatović je bio u društvu sestre Anastasije, ujaka Milana Marinkovića i mnogih devojaka, dok se ćerka Zvezdana Terzića provodila sa svojim drugaricama.

– Bivši par bio je dosta udaljen u diskoteci i verovatno se nisu ni videli jer je bila velika gužva. Maša se nije nadala da će Veljko doći u Budvu i odavno je rezervisala mesto u klubu kako bi slušala nesuđenu svekrvu. Za njegov dolazak saznala je tek uveče putem medija, koji su objavili da je on stigao s majkom u Crnu Goru. Nije joj bilo svejedno, ali svakako nije želela da menja svoje planove – rekao je izvor za Kurir.

loading...