KRIZA U BRAKU: Ana i Rasta kao dva stranca!

2654
SHARE

Ana Nikolić, Stefan Đurić Rasta, Ja imam talenat, problem, brakSKANDAL – Popularni estradni par, Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta ponovo imaju krizu u braku.

Ana i Rasta su na snimanje emisije “Ja imam talenat” došli odvojeno, boravili u zasebnim apartmanima, a posle završetka snimanja svako otišao svojim putem.

 

Ana i Rasta su se na snimanju ponašali kao dva stranca. Iza scene su se kulirali, a dok su kamere bile upaljene, pričali su samo kad je to bilo neophodno. Ana je uglavnom komunicirala sa Srđanom Todorovićem. Trudila se da supruga što više izbegava.

– Svi su primetili da tog dana nisu najbolje funkcionisali. Svojim ponašanjem su pokazivali da su se posvađali. Delovalo je kao da su želeli što pre da završe snimanje i odu odatle.

– Do utorka su na svako snimanje dolazili zajedno i nisu se razdvajali. Koristili su i jedan apartman. Baš zbog toga njihovo ponašanje je sve iznenadilo – rekao je Kurirov izvor.

Ana Mihajlovski, Ana Nikolić, Ja imam talenat, Pink, Reper Rasta, Srđan Žika Todorović, Tverkovanje

JA IMAM TALENAT: Došla je u šou, počela da TVERKUJE i ostavila žiri u…

SKANDAL – Atraktivna Low Z iz Beograda je došla u emisiju “Ja imam talenat” da bi Srbiji pokazala svoje umeće. Beograđanka Zorica ima 29 godina se plesom…
Snežana Nešić, zlatni taster, Rasta , Ana Nikolić , Ja imam talenat

TAKMIČARKA KLEČALA I VRIŠTALA OD SREĆE: Ana grlila Rastu jer joj je dao ZLATNI…

SKANDAL – Iako ima višak kilograma, takmičarka treće epizode  “Ja imam talenat” je uspela da napravi pometnju među četvoročlanim žirijem. Snežana Nešić je svojim nastupom pokazala…

 

loading...