Kristijan se seli kod Stanije zbog para!

1189
SHARE

Stanija Dobrojević, Stanija Dobrojević, Kristijan Golubović, pare, Farma, nagradaSKANDAL – Popularni učesnik rijalitija Farma, Kristijan Golubović planira zajednički život sa starletom.

Mediji su objavili da će se Kristijan useliti u Stanijin stan bi je držao na oku dok mu ne isplati polovinu nagrade s Farme.
Nepoznati izvor je za medije na ovu temu rekao:

– Kristijanu su u glavi samo pare i odlaganje zatvorske kazne. Dok se ne dočepa polovine Stanijine nagrade, on će pred njom dubiti na trepavicama. U Kraljevu ga čekaju žena i dete, a on izlazi iz bolnice i odlazi kod Stanije. Prema njoj se ponaša kao da mu je najvažnija žena u životu, ali to će prestati onog trenutka kada od nje uzme novac.

– Već su razgovarali o zajedničkom životu. On je uverava da je nabolje da se preseli u Novi Sad dok ne ode u zatvor, jer mu se smučilo da boravi kod prijateljice u Beogradu. Ona se oduševila njegovim predlogom, jedva čeka da se kriminalac useli kod nje. Totalno je odlepila za njim i sve će uraditi samo da ga zadrži kraj sebe – trkao je izvor koji je insistirao na anonimnosti.

loading...