Kristijan razočarao suprugu: Prevaru mu neću oprostiti!

904
SHARE

Kristijan Golubović, Ivana Veljković, razočarao suprugu, prevara
SKANDAL
– Supruga popularnog učesnika na Farmi, Kristijana Golubovića nije dobro podnela dešavanja na “Farmi”. Ona je počela da sumnja u njegovu ljubav.

U izjavi za Kurir, Kristijanova supruga je navela da neće dozvoliti da je neko gazi i vara:
– Od te večeri sumnjam u njegovu ljubav. Zašto stalno pominje porodicu, a onda se tako ponaša? Prevaru mu nikad neću oprostiti. Volim ga do bola, ali ako me prevari, razvešću se. Ne bih ostala u braku samo zbog deteta, za moju ćerku živim, ali nikada ne bih trpela da me neko gazi i vara.

– Hoću da čujem objašnjenje od njega, možda su mu sipali rakiju, možda se napio, možda neće opet napraviti ovakvu grešku – rekla je Ivana, koja je otkrila da je gledala sve što se dešavalo i da joj je došlo da zaplače, ali da to nije učinila jer je u naručju držala ćerku Veru.

– Nisam ovo zaslužila, ja sam majka njegove ćerke. Čekala sam da izađe iz zatvora i opet ću ga čekati. Da li bi ga neka od tih devojaka toliko čekala. Nijedna. Jako ga volim i zato mi je teško. Ne poznajem ga takvog, mislila sam da se iživeo, da je to sve iza njega. Ako me voli, što se nije sklonio od te Jelene nego je dozvolio da mu igra u krilu i da naskače na njega. Možda se napalio. Ne znam, moraće da objasni. Sam je dao povod svim tim ženama koje obleću oko njega. Jako sam ljuta i povređena – zaključila je Ivana.

loading...