Kristijan pobegao glavom bez obzira – Stanijin dečko želi da ga prebije!

1497
SHARE

Kristijan Golubović, Luka M. , Zverka, Stanija Dobrojević, dečko, stan, Novi SadSKANDAL – Popularni učesnik rijalitija Farma, Kristijan Golubović pobegao glavom bez obzira iz Novog Sada kad je saznao da ga traži dečko Stanije Dobrojević Luka M.

Luka je krenuo da se obračuna sa Kristijanom zbog čega se bivši farmer odmah vratio u Beograd

Stanijjim momak kojeg zovu Zverka se iznervirao kad je saznao da je Kristijan u njenom stanu pa je želeo da se obračuna s njim. Uplašen da će dobiti batine, Kristijan je brže- bolje seo u automobil i zbrisao u Beograd.

Mediji su objavili da je Luka, opasan momak kojeg Kristijan poznaje iz zatvora.

Dobro obavešteni izvor  je za medije na ovu temu naveo:
– Zverka je Staniji pre nego što je ušla u rijaliti rekao da se tamo drži Kristijana, a i njemu je poručio da mu pazi na devojku. Nije računao da će se njih dvoje baš toliko zbližiti. Zaista bi sve bilo u redu da nisu prešli granicu. Stanijin dečko je tada poludeo i rekao da će se osvetiti Kristijanu pre ili kasnije. Ljutio se i na Staniju, ali je njoj oprostio, dok s Golubovićem hoće da se obračuna.

– Kristijan je nedavno došao kod Stanije u Novi Sad, a kako Lukini ljudi motre na nju, nije im promakao Golubovićev dolazak. Tada je Zverka poslao poruku Staniji da će „svašta da bude kad joj upadne u stan“, nakon čega je Kristijan pobegao.

loading...