Kristijan Golubović umalo nastradao u Hrvatskoj

519
SHARE

kristijan-golubovicSKANDAL –  Poznati Kristijan Golubović umalo nastradao u Hrvatskoj.

Mediji su objavili da je Krisitijana njegova mišićavost zamalo koštala života kada je pokušao da leti u Zadarskom kanalu!

Naime, popularni Kristijan se nekoliko minuta nakon uzletanja sa padobranom našao u nevolji jer su mu nabildovana bedra zapela u tesnim držačima padobrana pa je ostao bez cirkulacije u nogama.
Usledilo je hitno spuštanje na gliser, a sve je na kraju, uprkos prilično dramatičnoj situaciji, prošlo dobro za Golubovića.

– Držači koji se nataknu na padobran su standardnog obima. Meni su ih natakli do početka butina smatrajući da će se navući koliko je potrebno za siguran uspon padobranom. Nakon minuta u vazduhu vetar je bio prejak i svom snagom, derući mi kožu, navukao mi je te držače skroz do prepona, gde regularno i treba da stoje, ali s tim da su mi najlonski kaiševi zaustavili cirkulaciju. Bilo je komično kad sam sa 100 metara mahao da me hitno spuste dole, a oni su mi mahali kao otpozdrav. Nekoliko sekundi sam ceo bio utrnuo i nisam osećao noge. Nisam paničio iako sam možda na kraju drame mogao da se onesvestim i nekontrolisano padnem u vodu – izjavio je Kristijan.

loading...