KREĆE OPŠTE LUDILO: Ljuba Pantović sa ćerkom i Vesna sa sinom u PAROVIMA!

643
SHARE

Parovi, rijaliti, Ljuba Pantović, Aleksandra Subotić, Maca DiskrecijaSKANDAL – Peta sezona popularnog rijalitja „Parovi” počinje za tri dana…

Objavljeno je da je Televizija „Hepi” pripremila  brojna iznenađenja za ljubitelje ovakve vrste zabavnog programa.

Pred kamere rijalitija doći će bodi-bilderka Ljuba Pantović sa ćerkom Aleksandrom, dok će sa Vesnom Rivas učestvovati njen sin Petar.

Kao mogući učesnici u rijalitiju pominju se  Era Ojdanić, Hasan Dudić, Slađana Petrušić, a neizvestan je ulazak i starlete Tijane Ajfon, sa kojom produkcija treba da se dogovori o honoraru.

Zanimljivo je da još uvek nije poznato koliko će iznosti glavnu novčana nagrada:

– Za sada, sigurni učesnici su pevačica Vesna Rivas, koja u rijaliti ulazi sa svojim sinom Petrom Pajićem, ali i bodi-bilderka Ljuba Pantović sa ćerkom Aleksandrom Subotić, koje će iz rijalitija „Snajke” otići pravo u novi rijaliti. Od starih učesnika gledaćemo ponovo starletu Macu Diskreciju, voditeljku „Hepija” Ružicu Veljković, Bosanku Dalilu Moreno, Nišlijku Miljanu Kulić, Zmaja od Šipova, Crnogorce Mladena Vuletića i Marka Perovića.

“Sigurno će se u vili naći neki takmičari iz zemalja u regionu. Pominju se neke starlete iz Hrvatske i Bosne. Takođe, nije ni poznato kakvu bi ulogu mogle da imaju Vesna i Ružica. Moguće je da će biti i voditeljke programa”, rekao je izvor, a prenosi Kurir.

loading...