Kraljici silikona sude zbog OTMICE!!

586
SHARE

Tijana Đuričić, ročište, suđenje, Viši sud, otmica, starleta, Jelena M.SKANDAL – Popularna starleta Tijana Đuričić poznatija kao Kraljica silikona je juće došla u Viši sud u Beogradu na ročište pred početak suđenja za otmicu!

Poznato je da je Jelena M. tužila Kraljicu silikona i njeno troje prijatelja zbog navodnog kidnapovanja, maltretiranja, šutiranja i pljačkanja.

Starletin advokat je za medije na ovu temu naveo:

– Predložio sam da se saslušaju sestra oštećene i drugarica, koje će dokazati da se ona sama povredila. Predložio sam i neuropsihijatrijsko veštačenje oštećene. Lekar koji je Jeleni konstatovao povrede sačinio je dva lekarska izveštaja.

– U prvom je konstatovao da loma ruke nema, a drugi put je naknadno konstatovao da ima. Oštećena je tri puta davala izjavu, što je sporno. Jednom je rekla da ne može da prepozna okrivljene, a posle šest meseci policija je uradila prepoznavanje i ona ih je navodno prepoznala.
Ipak, Jelena M. je navela da ju je Kraljica silikona prošle godine pozvala da dođe po garderobu, a kada je pokucala na vrata, dva muškarca su je silom uvukla u kuću.

Zalepili su mi usta i glavu trakom, bacili me na pod i kanapom vezali ruke. Momci su me šutirali i stavljali mi nož pod grlo, a Tijana me je šišala, nazivala ološem, pljuvala i pretila da neću izaći živa iz kuće – izjavila je Jelena M.

loading...