facebook
Kristina Kija kockar SKANDAL NOVINE

KRAJ! Kija i Sloba se zvanično razveli, priznali da im je teško, pa otkrili da li će ostati prijatelji!

SKANDAL – Pobednica prve sezone rijalitija Zadrga, Kristina Kija Kockar i njen suprug Slobodan Radanović, potpisali su papire za razvod u Zrenjaninu.

Oni su posle skoro dva meseca peripetija i usklađivanja termina tavili su tačku na svoj brak, a da ovo nije lako palo ni njoj, ali ni njemu, videlo se odmah po napuštanju suda.

Inače, pevač se ponudio da bivšu suprugu odveze kući, te na taj način pokazao koliko joj je još uvek naklonjen.

“Teško je i čudno”, rekao je on, ne skrivajući svoje emocije, pa dodao: “Ne znam šta bih vam rekao. Brzo smo sve u sudu rešili i završili. Posle svega joj želim sve najbolje. Uvek ću biti tu za nju u svakom pogledu i svakom smislu. To će tako ostati zauvek”, izjavio je on.

Na opasku novinara da je Kija jako tužna, ona je rekla:

– Normalno. To je to. Umorna sam. Ovako je najbolje. Najvažnije je da ostanemo jedno drugom podrška – rekla je Kristina kroz suze.

 

Malo nakon što se Kristina Kija Kockar oglasila putem društvene mreže Instagram po prvi put nakon razvoda od pevača, isto je učinio i Sloba Radanović. Bivši supružnici očito i dalje gaje jaka osećanja jedno prema drugom jer, uprkos simpatičnoj fotografiji, njegova poruka takođe pokazuje ogromnu tugu zbog svega što se dogodilo među njima.

“Danas ne želim da sam odrasla osoba. Ne želim da sam osoba uopše. Hoću da sam zec”, piše na fotografiji, koja je za veoma kratko vreme prikupila veliki bbroj lajkova od fanova se trude da mu na bilo koji način pruže sada preko potrebnu podršku.

 

KRAJ! Kija i Sloba se zvanično razveli, priznali da im je teško, pa otkrili da li će ostati prijatelji!

loading...

POPULARNO

Loading…