KOŠARKAŠ ŠUTNUO CECINU ĆERKU PREKO TELEFONA: Mala, rekao sam, bez novinara!

1953
SHARE

Anastasija Ražnatović , Miloš Teodosić , raskid ,novinariSKANDAL – Posle samo dva meseca zabavljanja, košarkaš moskovskog CSKA ostavio je Anastasiju Ražnatović.

Košarkaš Miloš Teodosić je navodni, putem telefona saopštio Cecinoj ćerki da da više nisu zajedno i spustio slušalicu. Spekulise se da se poznatom košrakašu smučilo njegovo često prisustvo u medijima zbog naslednice najveće balkanske zvezde, te je veu pkončao putem telefona.
– Bio je siguran da veza s Cecinom ćerkom neće biti pod lupom javnosti jer su je i otpočeli u Moskvi. Zato je i želeo tamo da se viđaju kako bi izbegao novinare. Ali vest o njihovoj romansi u Srbiji je odjeknula kao bomba i od tada su počele nevolje! Posvađali su se zbog toga, ali su se brzo i pomirili. Tačnije, Anastasija je Teu objasnila da ona nema veze s tim što mediji pišu i nastavili su da se čuju i dopisuju.

– Jedno veče je jednostavno prelomio. Sedeo je s društvom i samo je uzeo mobilni, pozvao ju je. Bio je kratak i jasan: „Mala, jesam li ti rekao, bez novinara!“ Samo je to rekao i prekinuo je vezu. Cecina ćerka nije želela više da mu se pravda. Pomirila se s činjenicom da njihova ljubav nema perspektivu, okrenula drugi list i nastavila svoj život – rekao je nepoznati izvor za Kurir.

 

 

loading...