KONAČNO OTVORILA DUŠU: Rada Manojlović prvi put progovorila o Harisovoj prevari!

3781
SHARE

SKANDAL – Veza između popularnog para Rade Manojlović i Harisa Berkovića obavijena je velom misterije.

rada-harisOnisu jedno vreme vezu negirali, a sada su odlučili da prvi put otvoreno progovore.

“Haris je za mene najlepši i najbolji. Ne može da se uporedi ni sa jednim mojim bivšim momkom”, rekla je popularna pevačica sa osmehom.

To je naša privatna stvar. Nećemo previše da otkrivamo o tome. Što manje ljudi zna šta se dešava, duže traje sreća. Ovako nam je lepše i sigurnije”, priznaje Haris, a Rada se nadovezuje:

“Znam da je ljudima zanimljivo da čitaju o ljubavima poznatih, ali neke stvari hoćemo da sakrijemo. Zato izbegavam priču o tome jer se tako bar ne kajem na kraju. Mediji uvek pišu, ali ako ja ne pričam, onda nema zbog čega da mi bude žao. Znam da nisam ja rekla ništa. Tako me ne boli glava. Mnogo se loše osećam kad budem izigrana, a ovako se ne nerviram. Jedni pišu smuvali se, drugi raskinuli, treći pominju prevaru… Meni to odgovara”, kaže Rada, koja tvrdi da njen odnos s Harisom ništa od toga ne može da poremeti.

rada-manojlovic-haris-berkovic“Našu vezu ne mogu da ugroze ni naslovi ni likovi koji se ubacuju u te priče. Naravno, Haris je mlad, lep, zgodan, zanimljiv, atraktivan… Logično je da su devojke oko njega i da se pravi drama na tu stranu. Za njega su zainteresovane sve devojke”, kroz smeh će Rada koja, međutim, negira da je ljubomorna i da joj te devojke smetaju.

Mediji su jedno vreme pisali o tome da njegovi roditelji ne podržavaju njihovu vezu.

“Nije tačno da moji roditelji ne vole Radu. Ona ima simpatije moje porodice. To je više medijska hajka. U svakom slučaju, misle sve najbolje. Igrom slučaja, upoznali su je na snimanju jedne emisije i imaju lepe utiske o njoj”, otkriva Haris.

loading...