Koleginice prozivale Milicu Pavlović, ona ih oduvala i dokazala da nisu u pravu!

564
SHARE

Milica PavlovićSKANDAL – Mnogi smatraju da je pevačicin drugi studijski album “Boginja” prava muzička eksplozija.

Pesme sa ovog albuma su za samo tri nedelje imale više od 30 miliona pregleda na sajtu Youtube.

Iako je poznato da javnost voli da vidi atraktivne pevačice, te da takvi kadrovi mnogim pevačicama donose veliki broj pregleda i interesovanje.

Popularna pevačica Milica Pavlović je oduševila publiku što je u većini spotova zakopčana do grla, a u ekranizaciji numere “Mogla Sam” čak nosi i običnu rolku i gotovo da nema šminku na licu.

Ona je kao gost u emisiji “Ami G Show” kod Ognjena Amidžića objasnila zašto je snimila takve spotove za udarne pesme.

Moram da priznam, dosta su me osporavali. I kolegenice su često govorile “Lako je njoj, ona koreografiju, obuče se izazovno, igra i to je to”.

– Ovog puta sam poželela da pokažem da to nije baš tako. Eto, pesma “Mogla sam”, koja je najgledanija na Youtube-u, u spotu imam jednu rolku, pantalone… i sigurna sam da sam dokazala, čak i tim koleginicama, da ja imam ono što je najpotrebnije i najbinije za ovaj posao, a to je dobar vokal i dobre pesme – rekla je Milica Pavlović.

Milica Pavlović

Milici sevnula cicamaca na nastupu!

SKANDAL – Atraktivna Zvezda Granda, Milica Pavlović poznata je po tome da daje sve od sebe da njen scenski nastup bude fenomenalan. Pevačica je nastupila u…
Milica Pavlović

ŠOKANTNI SNIMCI! Milica Pavlović PALA U NESVEST! VIDEO

SKANDAL – U  novoj emisiji “Amidži šoua”, popularni voditelj Ognjen Amidžić ugostiće pevačice Maju Nikolić i Milicu Pavlović. Atraktivna pevačica Maja Nikolić otkriće sve o svom učešću u…
loading...