KNELETOV OTAC: Kristija je dripac, ceo Beograd mu se smeje!

715
SHARE

Dušan Knežević, Knele, Aleksandar, Knežević Knele, Buca, Al Kapon,e Kristijan Golubović, Farma, kriminal, kriminalci, zatvor

SKANDAL – Otac ubijenog Aleksandra Kneževića Kneleta, ogorčen je zbog ponašanja Aleksandra Kristijana Golubovića

ušan Knežević, Buca Al Kapone naveo da Kristijan izmišlja da je poznavao njegovog sina, te da je sramota što laže i na taj način spominje njegovo mrtvo dete.

– Kristijan je dripac, da je ovo pravna država, on bi bio u zatvoru, a ne na Farmi. Pominjanjem mog sina uznemirio je našu porodicu, rođake, ali i sve prijatelje. Izmišlja kako bi ispao šmeker, a smeju mu se svi koji ga bolje poznaju. Sramota je što mi pominje mrtvo dete. Na šta to liči! Ne može ime mog sina da se izgovara na takav način.

– Pitaju me šta je ovoj budali, a ja ne znam šta da im kažem. Ljuti su zbog onoga što je pričao. Golubović bi trebalo da vodi računa o tome – rekao je Dušan Knežević za Kurir.
– Kneleta su ubili moji drugovi! – rekao je Kristijan pre petnaestak dana.  Dečko (koji ga je ubio, prim. aut.) išao je po blagoslov kod svih jačih jer je mafijaš i pitao: „Šta mislite o Kneletu?“ Kažu, je… a, brate, ovaj drugi „niz vodu“, treći kaže – preterao je. Pet glasova „da“, jedan za „ne“ i gigili – opisao je Kristijan.

 

loading...