KILIBARDIN MUŽ ODBEGLI MLADOŽANJA: Radmanović ostavio bivšu pred oltarom!

1239
SHARE

marija kilibarda,  svadba,  Stars,  Vladimir Radmanović,SKANDAL – Bivši košarkaš i NBA igrač Vladimir Radmanović rebalo je da se oženi Jelenom Krivokapić, s kojom je u međuvremenu dobio ćerku Petru, ali se predomislio i sve stopirao!

Radmanović koji se u nedelju 19. juna venčao s voditeljkom Marijom Kilibardom, već je jednom bio pred brakom.

Naime, on je u poslednjem trenutku otkazao venčanje saJelenom Krivokapić, s kojom je u međuvremenu dobio ćerku Petru.

– Jelena je mnogo propatila pored Vladimira! Dugo je trpela njegove zahteve i pokušavala da nađe kompromis, ali on je toliko težak čovek da je sav njen trud propao. Najveći problem su imali oko njene selidbe u Ameriku. Jelena nije želela da tamo živi, nije se uklopila, a on je to izričito tražio. I eto, nekoliko godina kasnije on je došao da živi ovde s roditeljima. Oni imaju dve kuće u dvorištu.

– Anđa je mnogo patila kad je Vladimir otkazao venčanje! Baš ju je pogodio njihov rastanak. Obožavala je Jelenu, a najviše se brinula da neće često viđati unuku Petru. Međutim, upravo Anđa najviše vremena provodi s devojčicom kad mala dođe ovde. Svuda je vodi sa sobom, igra se s njom, sve joj kupuje. Košarkaša nijednom nismo videli s ćerkicom za sve ovo vreme. Najviše je paze baba i deda – – rekle su komšije, prenosi Kurir

loading...