Kiki se zakucao u tramvaj! Razlupao celi auto!

465
SHARE

Zoran Kiki Lesendrić , tramvaj , sudarSKANDAL – Poznati pevač Zoran Kiki Lesendrić je usled nekontrolisane vožnje automobilom marke „audi” izazvao udes u ulici Bulevar vojvode Mišića.

Frontmen grupe „Piloti” je u subotu po podne udario u tramvaj broj 13, a srećom, ni pevač, ni putnici u gradskom prevozu nisu povređeni.

Pričinjena je materijalna šteta od 200.000 dinara, a izvor sa lica mesta je otkrio da j pevač je bio veoma iznerviran kada je video šta je napravio.

“Sve se odigralo u nekoliko sekundi. Kiki nije video da ide tramvaj i zakucao se u njega. Skoro ceo automobil je uništio, ali niko od ljudi koji su se vozili tramvajem, kao ni sam Lesendrić, nisu povređeni. Odmah je na lice mesta pristigla policija, koja je obavila uviđaj, a zbog celog incidenta bio je zaustavljen saobraćaj u celoj ulici. Kiki je sve vreme bio nervozan, jer nije mogao da veruje da mu se to dogodilo. Policajci su Kikija testirali na alkohol, ali je ustanovljeno da Lesendrić nije bio pijan i da je do sudara došlo usled neopreznosti”, rekao je izvor, a prenos Kurir.

loading...