facebook
SKANDAL

Kiki Lesandrić ne spava noćima zbog Ilme – podržali je Nikola Rokvić i Danijel Pavlović!

Ilma KarahmetovićSKANDAL –  Pevač Kiki Lesandrić ne spava od kako je Ilma Karahmet izbačena iz takmičenja “Iks Faktor”.

Kiki koji je bio Ilmin mentor ne krije da je razoračaran odlukom publike i žirija da ona napusti takmičenje, a naročito ga je povredilo obrazloženje kako za nju ima vremena, jer ima samo trinaest godina.

Celu noć nisam oka sklopio zbog Ilmine eliminacije iz daljeg takmičenja. Jako sam tužan što nije ušla u superfinale jer smatram da je to zaslužila. Mislim da ostatak žirija nije postupio fer i korektno zbog slanja Ilme kući, jer smo svi svedoci njenog talenta i napredovanja za ovo kratko vreme. Spominjanje njen mladosti i godina, pogotovo, nije razlog za izbacivanje. Jako mi je žao, ali šta da se radi, siguran sam da će ona uspeti u životu, a u tome ima moju veliku podršku. Ima divnu porodicu koja je bodri i prati i to je najvažnije – rekao je Kiki za medije

 

Zemanta Related Posts ThumbnailMnogi su osudli žiri raznim komentarima :

– „Ilma, mlada si, zato te izbacujemo“, pa mlada je bila i na početku. Nije ona Bendžamin, pa da bude sve mlađa do finala. Ma je l‘ ovo skrivena kamera? Namera? Jeb**e u mozak??????? – revoltiran je bio Danijel Pavlović, a ni folker Nikola Rokvić nije krio nezadovoljstvo:
– Žiri je sramotan. Izbaciste „Iks faktor“!!!
I Marina Perazić je osula paljbu po žiriju.
– Ne mogu prežaliti Ilmicu, koju su iz emisije u emisiju sabotirali stilisti, a onda i žiri kojem najviše zameram – napisala je . Bivši ministar Dragan Šutanovac takođe je prokomentarisao Ilmino izbacivanje kao sramotno.
– Nije fer – napisao je političar

Click to comment

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *


  Kucanica
Loading...

POPULARNO

loading...
To Top
Real Time Web Analytics