facebook
ZABAVA ZADRUGA ZADRUGA RIJALITI

KIJINA MAJKA POBESNELA NA ZETA: Sve stvari koje imaju sam kupila JA! Ne može toster da pokloni LJUBAVNICI!

KRISTINA KIJA KOCKAR

SKANDAL – Mnogi su primetili da učesnik rijalitija Zadruga, Slobodan Radanović sedi na dve stolice, a sada deluje da on planira da i nakon izlaska nastavi u tom smeru.

Naime, Slobodan je Luni Đogani otkrio da će joj za useljenje u novi stan pokloniti toster koji ima kod kuće, a Nadica Zeljković kaže da pevač ne može da pokloni ono što nije njegovo.

“Taj toster je moj. Kupila sam ga Kristini dok je bila studentkinja i ne znam kako može da pomisli da ga pokloni nekome. Sve stvari koje imaju sam kupila ja i opremila sam stan u celosti”, kaže Kristinina mama.

“Može Luni da pokloni njegovo kuvalo! To mu je jedino ostalo, osim ako nije mislio na toster iz stana porodice Radanović. Kako voljenoj osobi da pokloni toster, zar ne treba cveće?”, kaže Nadica.

Kada je Slobina zakonita supruga otkrila da više ne postoji šansa za pomirenje, ona je poslala poruku i Slobinim roditeljima.

KRISTINA KIJA KOCKAR

– Krivo mi je što njegovi roditelji žele da on bude sa bilo kim, makar i sa muškarcem! Samo da ne bude sa mnom. Ja sam pričala sa mamom, rekla mi je da samo pratim svoje srce i to je bilo sve što je komentarisala. Nema potrebe da me savetuje, može ona da mi da savet, ali ja odlučujem. Ona ne želi da se meša. Krivo mi je što su njegovi roditelji više puta pomenuli advokata i poručiću njegovim roditeljima: “Ne morate da brinete, razvešću se. Hvala na svemu i prijatno” – rekla je Kija.

 

loading...

POPULARNO

Loading…