facebook
Kristina Kija kockar ZABAVA ZADRUGA ZADRUGA RIJALITI

Kija poludela zbog Slobinog ulaska u Zadrugu na godišnjicu veze sa Lunom! Rešila je ovako da mu vrati!

SKANDAL – Pobednici prve sezone rijalitija Zadruga, Kristini Kiji Kockar “pao je mrak na oči” kada je videla Slobodana u studiju “Pinka” veče pred godišnjicu njegove ljubavne veze sa Lunom Đogani.

– Teško mi je da kada gledam bivšeg muža dok radi stvari koje me bole, ali idem korak po korak. Meni je sada glavno da rešim problem sa zdravljem, koje je narušeno. On to zna i ne mogu da verujem da radi neke stvari, a zna kako mi je. To je jako ružno s njegove strane, nek’ mu ide na dušu – otkriva Kristina za “Hit”, ali ne želi da navede od koje bolesti boluje.

– E pogotovo zbog toga me je sramota što mi je bivši muž! Čak sam pokrenula pitanje crkvenog razvoda, jer ne želim da budem deo njegovog blama i greha. Neka od odgovara pred Bogom, ja hoću da se sklonim od toga. To što radi zarad popularnosti, ili možda čak i novca, strašno je. Nadam se da je radio sve to za novac, jer je još strašnije ako je otišao bez ikakvog povoda da ponizi svoju bivšu ženu javno. On je na taj dan trebalo da sedi kod kuće i da se pokrije ušima. Kome je to normalno, svaka mu čast, meni nije. Sramota me je njegove sramote – oštra je Kristina.

Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović najavili su zajednički nastup i iznenadili sve. Međutim, došlo je do preokreta i ovaj nastup se možda neće ni organizovati, i to sve zbog Slobe.

Kako je Kristina otkrila, Sloba ima nešto protiv ovog angažmana i još uvek se predomišlja.

“Nas dvoje se ne čujemo tako često, ali, eto, čuli smo se pred moj polazak i odmah me je iznervirao. Taj čovek što može da me izvede iz takta, ne može niko. Kada se vratim, treba zajedno da nastupamo i on odmah pravi problem oko toga. S njim ne možeš ništa da se dogovoriš”, požalila se Kristina.

loading...

POPULARNO

Loading…