facebook
Kristina Kija kockar SKANDAL

Kija ima novog dečka, upoznala ga sa mamom, a onda otkrila kako je Sloba reagovao!

Kristina Kija Kockar

SKANDAL – Popularna Kristina Kija Kockar je mnoge iznenadila kada je konačno priznala da ima novog dečka.

Naime, Kija već nekoliko meseci uživa u vezi sa misterioznim muškarcem.

– Već pet meseci sam u srećnoj vezi. Zaljubljena sam u čoveka koji nije odavde. Konačno sam krenula dalje. On nije iz javnog života, nema društvene mreže, ozbiljan je čovek i ne živi u Srbiji. Veoma je poseban, i, što je najbitnije, poznaje me veoma dobro. Ne smeta mu što ga krijem, jer ne voli da se eksponira u javnosti. A i nisam sigurna da li bi mogao da izdrži medijski pritisak. Ne može to svako. E sad, ako se udam za njega, naravno da neću to baš moći da sakrijem – rekla je Kockareva. Jedino je njena majka Nadica imala tu čast da vidi budućeg zeta.

– Mediji, ali i oni koji me vole i ne vole, zagorčali bi nam život. Čak ga ni moji prijatelji nisu upoznali, ne znaju ni kako izgleda. Samo ga je videla moja mama. Nama je najlepše kad smo sami. Znam da će sada paparaci da me jure, kako bi nas uslikali, ali tom im neće biti baš lako, jer on ne živi ovde – objasnila je Kija.

Kristina Kija Kockar

Kija je lepu vest saopštila i svom bivšem suprugu Slobi Radanoviću, međutim on se prilično iznenadio kada je čuo.

– Kada sam rekla Slobi da imam dečka, napravio je facu kao da sam mu nekog ubila. Kada sam videla da je prebledeo, rekla sam mu da se šalim. Lagala sam ga, jer bez obzira na to šta je on meni učinio, nisam imala srca da ga povredim – priznala je Kockareva.

loading...

POPULARNO

Loading…