Kebina ćerka ne sme da se vrati u Srbiju, a ovo je razlog!

939
SHARE

Nataša Kojić, pevačica, roditelji, Dragan Kojić Keba, Amerika, Srbija, ne sme da se vratiSKANDAL – Ćerka poznatog pevača Dragana Kojića Kebe je godinama u Americi.

Nataša Kojić već nekoliko godina boravi i radi u Americi… Ipak, ćerka Dragana Kojića Kebe tamo radi na “crno”, te ako bi napustila zemlju više nikada ne bi mogla da se u nju vrati.

Nataša trenutno pohađa Berkli univerzitet u Kaliforniji, a uporedo gradi i muziču karijeru.

– Nataši roditelji mnogo nedostaju i svaki put kada imaju mogućnosti i slobodnog vremena posete je u Americi. Čak je nedavno njen rođeni brat dolazio ovde i bio je jako oduševljen. Ona iznajmljuje stan, živi od toga što komponuje muziku za pojedine pevače koji nemaju veliku karijeru.

– Nije joj lako jer nema podršku ni jednog člana porodice, pokušava da gradi svoju karijeru i uspeh bez bilo čije pomoći. Ali sa druge strane, pošto je tamo otišla kao stimpendista, ukoliko napusti zemlju u narednih deset godina, više nikada neće moći da se vrati u Ameriku”, rekao je dobro upućen izvor, prenosi Kurir.

Mnogi su smatrali da se Kebina naslednica bavi nekim sumnjivim poslom u Americi, ali je on rešio da stavi tačku na takve glasine:

“Mojoj ćerki pokušavaju da nanesu bol, a mene i moju Olju da diskredituju kao roditelje. Nataša je vaspitana na pravi način i ova hajka ne može umanjiti doprinos nas kao roditelja. Moja ćerka je diplomirala na muzičkoj akademiji sa desetkom, a onda u Americi završila Berkli i to kao stipendista”.

 

NATAŠA KOJIĆ

PREKO TRNJA DO ZVEZDE Šta sve Kebina ćerka radi ne bi li postala poznata!…

SKANDAL – Ćerka popularnog pevača Dragana Kojića Kebe živi u Americi gde pokušava da ostvari uspeh kao glumica.Nataša Kojić se svim silama trudi da se domogne…
loading...