KATARINA ŽIVKOVIĆ PRIZNALA: Evo šta je pevačica rekla o KOLEGINICI Milici Pavlović!

2066
SHARE

Milica Pavlović, Katarina Živković, pevačica, ljubomora, estradaSKANDAL – Atraktivna pevačica Katarina Živković prolazi kroz veoma težak period u životu.

Naime, pevačica je izgubila menadžera sa kojim je sarađivala deset godina, još od samog početka njene karijere.

Ipak,  Katarini se neko u ovim teškim trenutcima našao pri ruci…

Gubitak je ogroman, još uvek ne mogu da verujem da ga više nema. Kako vreme odmiče, tako je i nedostajanje veće. Ne znam kako drugima polazi za rukom da se oslobode bola u grudima koji osećam zbog preranog Stavrinog odlaska, ali ja se baš teško nosim sa tim“, rekla je pevačica.

Pevačica je ispričala kako se retko druži sa koleginicama, te pričala o prednostima toga.

“Ne mislim da je prednost, a ni da je to nešto loše. Uvek sam se družila sa ljudima koji nemaju veze sa mojim poslom i koji su iz totalno desete branše. Željna sam drugačije energije i priče koja nije estradna”. rekla je Katarina.

Milica Pavlović, Katarina Živković, pevačica, ljubomora, estradaMilice Pavlović postaje sve popularnija, a evo šta Katarina misli o tome.
“Jesam i fenomenalan je u svakom smislu. Pesme, spotovi, njeno promovisanje pesama, sve je tip-top, a Milica nikad bolja. Samo napred, ima moju maksimalnu podršku jer ona je pravi primer kako se gradi karijera”, izjavila je Živkovićeva.

Priča se da koleginice namerno ne pevaju njene pesme.

“Ne znam zaista. Ili kolege ne dele moje mišljenje ili su ljubomorne. Pre bih rekla da je ovo drugo. U svakom slučaju i ako ne pevaju, Miličina publika imaće tu ekskluzivu da njene pesme čuju samo u originalnom izvođenju na njenim nastupima”, kaže pevačica.

loading...