Katarina Živković na jahti grčkog političara

823
SHARE

Katarina Živković
SKANDAL
– Atraktivna pevačica Katarina Živković koje odmara na crnogorskim plažama je pravi  lepak za muškarce.

mediji su objavili da je jedan grčki političar zapazio pevačicu na nastupu grčke zvezde Antonisa Remosa, te pozvao da gostuje na njegovoj jahti.

– Kaća je bila na koncertu sa drugaricama, kada je za njen sto mladi političar poslao flašu šampanjca i cveće za svaku od njih. Malo kasnije im se pridružio i odmah pokazao simpatije za Kaću. Direktan kao i većina Grka, pozvao je da sutradan bude gost na njegovoj jahti, koja je usidrena u Porto Montenegru. Njoj su se dopali njegovi maniri, pa je pristala, ali nije ni slutila da će na jahti biti samo njih dvoje. Iznenadilo ju je i to što joj je Grk sam poslužio večeru i ponašao se prema njoj sa punim poštovanjem. Sedeli su na palubi skoro do jutra.

– Pošto je on juče morao da se vrati u Grčku zbog situacije u zemlji jer je jedan od saradnika na formiranju finansijskog plana, pozvao je Kaću da mu se pridruži na Mikonosu početkom avgusta. Ona je priznala drugaricama da joj se političar baš dopao, ali još razmišlja da li da prihvati poziv i pridruži mu se na krstarenju grčkim ostrvima – rekao je izvor blizak pevačici.

Jelena i Katarina uživaju na turneji po Australiji

Katarina Živković kao sexi medicinska sestra!

loading...