Katarina Grujić SKANDAL NOVINE

Katarina Grujić dobila stan od 100 kvadrata!

Katarina GrujićSKANDAL – Pevačica Katarina Grujić uskoro će napustiti porodičnu kuću, te će se preseliti u luksuzni stan koji je dobila na poklon od roditelja.

Popularna folk zvezda nije ni slutila da će za nekoliko meseci početi da živi sama, i to u svom stanu!

Pevačica je u porodičnoj kući živela sa roditeljima, sestrom i zetom, te je ovo bilo pravo iznenađenje za popularnu pevačicu.

Naime, pevačica Katarina Grujić već nekoliko godina ima želju da živi sama i da se potpuno osamostali, te je razmišljala i da iznajmi stan.

– Kaća najviše vremena provodi kod kuće kada nije na nastupima. Najviše joj prija mir njenog doma i tu se oseća najsigurnije. Ipak, ona je intenzivno počela da razmišlja o tome da se odseli iz porodičnog doma, jer smatra da ima dovoljno godina i da bi trebalo da testira sebe i kada je reč o takvom načinu života.

– Želela je da bude samostalnija kako bi jednog dana kada dođu deca i porodica bila potpuno spremna na sve što je čeka. Njeni roditelji su je od samog starta podržali u ovoj odluci, a kako su njih dvoje vezani za Katarinu, teško im je bilo i da pomisle da bi ona možda iznajmila neki stan i tu živela. U trenutku kada su shvatili da bi Kaća zaista i mogla to da uradi, rešili su da je iznenade.

 – Naime, njih dvoje su kupili stan od sto kvadrata u jednoj od novih zgrada čiji se radovi privode kraju, pa će tako za nekoliko meseci Kaća da se odseli iz porodičnog doma i započne samostalan život.

– Ona je bila presrećna kada su joj jedne noći za porodičnom večerom predali ključeve od stana. Bilo je veoma emotivno.

 – Svi u kući su plakali, otkrio je nepoznati izvor blizak mladoj folk zvezdi, prenosi Kurir.

KATARINA GRUJIĆ

Katarina Grujić

Grujićka priznala kakvog muškarca želi pored sebe!

SKANDAL – Atraktivna pevačica Katarina Grujić rešila je da progovori o svom privatnom životu. Ona je odgovori na pitanja koja već duže vreme zanimaju druge. Grujićka…
Katarina Grujić

BILI SU VERENI: Pevačica dečka prevarila u rijalitiju!

SKANDAL – Atraktivna pevačica Katarina Grujić je dugo vremena bila u vezi sa Nemanjom Buhom. Lepa Katarina je bila u vezi sa manje poznatim manekenom Borisom Stamenkovićem. Ipak, jedan…

Loading…