Karleuša kupila nove sise i guzu!

1405
SHARE

Jelena Karleuša, more, guza, nov izgledSKANDAL – Slavna diva, Jelena Karleuša je isisala salo iz stomaka i ubrizgala ga u grudi i zadnjicu.

Kurir je objavio da je popularna Karleuša za ovu intervenciju kod hirrgla platila 5.000 evra.

Karleuša je dugo vremana tvrdila da je na njoj sve prirodno, osim grudi. Ipak, popularna JK je nekoliko puta uradila estetske zahvate koji su znatno promenili njen lični opis.

Pevačica je ranije oblikovala poprsje, usne i jagodice, a pre dva meseca je oblikovala zadnjicu.

KARLEUŠA DOVELA ĆERKE NA KONCERT I IZVELA EROTSKI PERFORMANS!

– Ugradnja sopstvenog sala u određene delove tela je veoma popularna u celom svetu, a u Srbiji je i dalje nedovoljno zastupljena jer dosta ljudi nije upućeno u takav zahvat. Reč je o prirodnom materijalu, pa su eventualne komplikacije, koje su postojale kod ugradnje silikona, skoro nemoguće. Jelena Karleuša je duže od 15 godina imala veštačke implantate u grudima i tek nedavno ih se rešila na našoj klinici. Hirurzi su joj iz stomaka izvukli salo i veći deo ugradili u grudi, dok su joj ostatkom oblikovali zadnjicu. Jelena se brzo oporavila od intervencije i vratila svakodnevnim aktivnostima, a kako nam je rekla na poslednjoj kontroli, rezultatima je baš zadovoljna – rekao je sagovornik sa klinike za Kurir.

Popularna Jelena Karleuša retko govori o svojim plastičnim operacijama.

– Ako je nekom lakše da veruje da sam ja u stvari sva od plastike i ako ga to čini srećnim, nemam ništa protiv – rekla je svojevremeno i dodala da je zažalila zbog korekcije grudi jer je imala komplikacije, ali da ipak nema ništa protiv estetske hirurgije:

– Napomenuću i da nemam ništa protiv plastične hirurgije i čim mi nešto bude visilo ili bude višak kako godine dolaze, sa zadovoljstvom ću to otfikariti, bez bilo kakvog pravdanja!

PEVAČICA U NEVIĐENOM IZDANJU! Skoči Karleuša, ogromne grudi joj poleteše, a…

loading...