KARLEUŠA JEZIVO IZVREĐALA VIKI Ovako joj je pevačica odgovorila! VIDEO

962
SHARE

SKANDAL – Popularna pevačica i članica žirija muzičkog takmičenja Zvezde Granda konstantno dobija uvrede od Jelene Karleuše, na koje ćuti, kaže da ume da se brani, ali neće.

Viki Miljković je istakla da je ne vređaju pecanja Jelene Karleuše i Ane Bekute, koja joj se pridružuje, jer smatra da to rade iz ljubomore.

– Inspirativna sam i najjača karika u žiriju, zbog toga se svi kače sa mnom i šale na moj račun. Ali ih puštam da se raspravljaju i ne doživljavam to kao uvrede. Sve to što oni izgovore ne može da me povredi jer zapravo znam šta je istina, mene neistina nikada nije pogađala.

– Neko sam ko, za razliku od ostalih, stoji vrlo čvrsto na tlu i znam i ko sam i šta sam. Iako ne volim sama sebe da hvalim, više volim kada to drugi govore, ali znam koliko vredim. Kada je neuspeh u pitanju, vrlo sam samokritična i znam gde sam pogrešila. Nemoj neko da misli da ne umem da odgovorim na Karleušine upadice, umem i te kako, ali neću da padam na taj nivo.

– Generalno gledano, komentari Ane Bekute i Jelene Karleuše mene ne dotiču, jer se ne vređam na takve gluposti koje one mogu da iznesu o meni, a koje su pritom laž. Što bi mene to vređalo?! Smejem se. Kada bi se iznela neka istina, a da je loša, onda bi to moglo da me povredi.

Pogledajte priloženi video i šta je pevačica navela na ovu temu:

 

 

loading...