KAKVA BOMBA! Ćerka Suzane Mančić se valja na pesku u seksi bikiniju!

974
SHARE

Bikini, Seksi, Suzana Mančić, Teodora KunićSKANDAL – Atraktivna ćerka Suzane Mančić očarale muškarce provokativnom fotografijom sa peščane plaže.

Teodora Kunić je poznata po objavljivanju provokativnih fotografija na društveim mrežama na kojima pokazuje svoje zgodno telo.

Ćerka popularne “loto devojke” je ovaj put zablistala u seksi bikiniju, svoje savršeno seksi telo u prvi plan je istakla uvijajući se na peščanoj plaži.

@beautycentarpleasure i @nemanjabog pored svoje posvecenosti klijentima imaju i jedan ozbiljan CAROBAN STAPIC zvan Venus Legasy. U pitanju je aparat koji istovremeno TOPI nezeljene masne naslage i ZATEZE KOZU,te se zato koristi i za telo i za lice! Smanjuje pore,regulise sebum,brise bore i dobijate lice porcelanske lutke i savrsenu guzu.:-) Ja ne koristim nikakve filtere za slike i sl,meni je koza zaista sjajna i mnogo me puta devojke pitaju koji puder imam na sebi,a ja nemam nista. Dzabe i najbolji puder na svetu,ukoliko vasa koza nije negovana. Jedini su u regionu koji poseduju ovaj program i zaista se rezultati vide posle svakog tretmana. Moja topla preporuka! Prvo sto treba da se primeti na svakoj devojci i zeni je da je negovana. #venuslegacy #beauty #beautycenterpleasure

Fotografiju objavljuje Teodora Kunic (@teodorakunic)

#sun

Fotografiju objavljuje Teodora Kunic (@teodorakunic)

loading...